Ga naar hoofdinhoud

EsivaH

Het nieuwe Nederlandse merk op het gebied van Energie sieraden.

Op deze site ziet u de prachtige collectie die wij ontwikkeld hebben en welke exclusief voor EsivaH vervaardigd is. De sieraden zijn niet alleen mooi en betaalbaar, maar hebben ook een aantal toegevoegde elementen, die extra kunnen bijdragen tot het welbehagen van de drager.

Er zijn al miljoenen vergelijkbare sieraden aan tevreden dragers van jong tot oud verkocht.

Inovaties

 

Door extra innovaties hebben we de functie en het gebruiksgemak van deze sieraden verbeterd.

We zijn we op zoek naar distributeurs die EsivaH met ons op de kaart willen zetten. Misschien iets voor u? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Nieuwsgierig? Bekijk deze site meer gedetailleerd en zie wat die functies en innovaties zijn en word net zo enthousiast als wij!

1. 100% anti-allergisch chirurgisch staal.
Dit hoogwaardige staal is veel krasbestendiger dan goud of zilver en laat geen sporen achter op de huid.

2. Titanium.
Dit is een ultra licht, sterk en duurzaam metaal. In verhouding tot het gewicht is dit het sterkste metaal van alle metalen. 45% lichter dan gewoon staal en net zo sterk. 100% anti-allergisch en laat geen sporen achter op de huid.

3. Keramiek.
Dit is een lichtgewicht, krasbestendig, duurzaam materiaal. Het is onder andere gebruikt voor de bescherming van de space shuttle. Keramiek is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een mooie, glanzende uitstraling.

1. Magneten.
De hoogwaardige magneten in onze collectie zijn gemaakt van Neodymium met een minimale Gauss waarde van 1200 tot wel 3000 Gauss / 0,12 – 0,30 Tesla (1 Gauss = 0,0001 Tesla). Magneten die hun volledige sterkte gedurende een zeer lange periode behouden. Aangenomen wordt ongeveer 1% verlies in kracht per 100 jaar.

2. Koper.
Dit is een zacht metaal dat een ontstekingsremmende werking blijkt te hebben.

3. Germanium.
Dit is een half-geleider en behoort tot de koolstof groep.

4. FIR ofwel Far Infra Red.
Dit is een mix van negen scheikundige materialen.

5. Toermalijn.
Dit is een groep van mineralen die voorkomt in bepaalde gesteentes. Deze elementen kunnen een positieve werking hebben op de gezondheid van de mens. Het brengt je lichaam meer in balans en bevordert een algeheel beter fysiek gevoel. Een veelgenoemd positief effect van toermalijn is pijnverlichting. Ook wordt het immuunsysteem versterkt, vooral tegen de effecten van onzichtbare straling veroorzaakt door kleine en grote apparaten die gebruik maken van draadloze technologie, zoals mobiele telefoons, computers, zendmasten etc..

WAARSCHUWING: NIET GESCHIKT VOOR MENSEN MET EEN PACEMAKER. RAADPLEEG UW DOKTER!

Naast aandacht voor de kwaliteit van de sieraden, hebben we vooral gekeken naar het gebruiksgemak. Een doorn in het oog van velen is het om- en afdoen van een sieraad. Met kleine karabijnoog sluitingen (zie foto) is het een zaak van geduld en zelfbeheersing.

Op bijna al onze kettingen hebben we hiervoor een perfecte oplossing gevonden: De zogenaamde klik-schroefsluiting, een magneetsluiting met een extra schroefsysteem. Dit systeem zorgt voor een extra beveiliging tegen verlies van het sieraad.

Winkelwagen